Feng šuej domácnosť? Jemnosť do spální, pravé uhly a jednoduchosť

Každý sa chce ráno zobúdzať oddýchnutý a plný sily a preto si do spálne nasťahujte jemné zemité farby a hlavne oblé hrany. Mnoho ľudí si myslí, že farby na nás pôsobia iba vtedy, keď ich vidíme, no to sa mýlia. Nie je to celkom pravda. Feng šuej by vedelo rozprávať o vlnení, ktoré sa šíri našim príbytkom aj po zotmení. Oblúky a jemné farby predstavujú niečo, čo vám môže vylepšiť spánok aj bez doplnkov výživy.

Zjednodušená kúpeľňa

Skôr strohosť, biele a čisté steny, ako prehnané zdobenie. Prečo? Lebo čím viac toho v kúpeľni budete mať, o to rýchlejšie sa vytratia príjemné pocity relaxu. Feng šuej v tom má jasno. Čím menej toho v kúpeľni bude, tým viac energie môžete nechať v priestore prúdiť. Aj tej príjemnej, ktorú budete stimulovať napríklad vonnou sviecou, alebo tyčinkou.

Takéto malé wellness si viete vytvoriť do piatich minút aj v malom byte. O koľko sviežejší budete odchádzať po kúpeli, sa nedá porovnať len s rýchlou sprchou. Aj o tom je feng šuej, a preto dokáže zmeniť život k lepšiemu na počkanie.

Pravé uhly v obývačke

Kým sme tvrdili, že v spálni nie sú pravé uhly vítané, tak v obývačke to neplatí. Tu sú práve pravé uhly skvelou možnosťou ako sa cítiť skvele. Čím viac pravých uhlov, tým lepšie. Výhodou je napríklad aj použitie sadrokartónu. Spravidelnite obývačku a pravidelne sa v nej budete cítiť lepšie. Pretože energiu človek neoklame.

Foto: unsplash.com